Nyhetsbrev

Motta siste nytt fra Arbeidsliv i Norden med e-post. Nyhetsbrevet utkommer 9 ganger i året.

(Påkrevd)
Du er her: Forside

Search results

5 treff samsvarer med søkekriteriene dine. Sortèr etter relevans · dato (siste først) · alfabetisk
Metoo - også på ministermøtet i Oslo nyhet
| Dec 2017

Metoo - også på ministermøtet i Oslo

- Dette er en kjempestor sak, sier en engasjert arbeidsmarkedsminister Ylva Johansson. På ministermøtet i Oslo der arbeidsmiljø var tema til diskusjon, forteller hun om omfanget av #metoo i Sverige. I 2018 leder hun nordisk ministerråd. Da står integrering, fremtidens arbeidsliv og arbeidet mot arbeidslivkriminalitet i fokus.
debatt
| Dec 2017

Gullformelen

Når vi kan se med selvsyn at roboten slår perfekt salto, vet vi at det har skjedd et teknologisk sprang. Konsekvensene kan vi ikke overskue, men endringene som skjer, krever omstilling. Til hva? Hvordan ruster vi oss for nye tider? Det er sånne spørsmål det tumles med blant politikere, i arbeidslivet, i forskning og i Arbeidsliv i Norden. Hva er gullformelen?
Anniken Hauglie i ministerråd: sceneskift i arbeidsmiljøarbeidet tema
| Dec 2017

Anniken Hauglie i ministerråd: sceneskift i arbeidsmiljøarbeidet

Et arbeidsliv i forandring medfører nye krav og utfordringer til arbeidslivets aktører, politikere og samfunnet for øvrig. Dette var bakteppet da Anniken Hauglie inviterte til rådslag på nordisk ministermøte i Oslo nylig. Arbeidsmiljøets betydning for konkurransekraften var åpningstema.
Fremtidens arbeidsliv - sentralt i nytt nordisk samarbeidsprogram tema
| Dec 2017

Fremtidens arbeidsliv - sentralt i nytt nordisk samarbeidsprogram

Nytt samarbeidsprogram, et omfattende nordisk prosjekt om fremtidens arbeidsliv, en vending i tenkningen om arbeidsmiljøet og økt vekt på arbeidslivet som arena for integrering, var saker arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie løftet frem ved avslutningen av det norske formannskapet i Nordisk ministerråd 2017.
tema
| Dec 2017

Starka siffror för den nordiska arbetsmarknaden

De nordiska arbetsmarknaderna har stärkt sig och arbetslösheten är lägre än den har varit de senaste tre åren i samtliga nordiska länder. Siffrorna varierar från 2,9 till 8,6 procent, men i fyra av de fem länderna väntas arbetslösheten sjunka ytterligare, enligt Nordic Economic Outlook 2017.
This is themeComment