Nyhetsbrev

Motta siste nytt fra Arbeidsliv i Norden med e-post. Nyhetsbrevet utkommer 9 ganger i året.

(Påkrevd)
Du er her: Forside

Search results

6 treff samsvarer med søkekriteriene dine. Sortèr etter relevans · dato (siste først) · alfabetisk
debatt
| Feb 2018

Innovasjon en forutsetning for inkludering

Økonomien viser fremgang i hele Europa, det gir håp for Europas unge. Men mer må til: hvis flere unge skal inkluderes i arbeid og skole kreves endringer i tankesett og handling. Arbeidsliv i Norden viser med ulike eksempler hvordan nytenkning kombinert med strukturelle endringer gir utsatte unge mulighet til å blomstre, og hvordan unge gründeres virksomhet gir arbeid til flere.
Elever på danske erhvervsskoler behøver større udsyn tema
| Feb 2018

Elever på danske erhvervsskoler behøver større udsyn

19-årige Marcus Brask Nielsen har været fire uger i praktik i London under sin erhvervsuddannelse, og det gav selvtillid og mod på at arbejde i udlandet. Mange andre elever på erhvervsskolerne bliver hjemme, og det bekymrer skoler og arbejdsmarkedets parter.
No Isolation - nya jobb skapas för att täcka urgamla behov tema
| Feb 2018

No Isolation - nya jobb skapas för att täcka urgamla behov

Mitt i Oslo sker det. Reindustrialisering. Tre ungdomar som startar ett eget företag med tillverkning av produkter som ser lika väldesignade ut som Apples.
tema
| Feb 2018

Nytt svenskt samarbete kan halvera nyanländas väg till arbete

Tiden för utlandsfödda att etablera sig på den svenska arbetsmarknaden har kortats. Men fortfarande återstår stora utmaningar framför allt för kvinnor och lågutbildade. Ett sätt att underlätta deras etablering är förstärkt lokalt samarbete mellan Arbetsförmedlingen och kommunerna.
Så kan privata investerare tjäna på integrering av invandrare i Finland tema
| Feb 2018

Så kan privata investerare tjäna på integrering av invandrare i Finland

Finland är det första nordiska landet som använder sig av modellen med investeringar med samhällseffekt, så kallade Social Impact Bonds. Ett av SIB-programmen stöder privata investerare invandrares sysselsättning. Klarar de privata uppgiften bättre än det offentliga blir de belönade.
Tema: Unge, arbeid og inkludering Ifokus
| Feb 2018

Tema: Unge, arbeid og inkludering

Når unge blir gitt muligheter til å skape og en sjanse til å mestre, kan resultatene bli bra, overraskende bra. De unge gründerne vi har møtt i No Isolation og Blueye Robotics finner innovative løsninger på utfordringer som sosial isolasjon og et forurenset hav. Nå, er et gyllent øyeblikk: verdensøkonomien er i fremgang, arbeidsløsheten går ned, det finns mer kunnskap og erfaringer enn noen gang om hva som må til for at unge mennesker skal bli en del av arbeids- og samfunnslivet.
This is themeComment